Jak najít smazané soubory

Rate this post

pcMěli jste v počítači soubory, které se vám však povedlo nechtěně smazat? Soubory to byly důležité a vy hledáte řešení, jak je dostat zpět? Nebojte, není vše ztraceno a situace se ještě stále dá řešit. Jde o to vědět jak a umět si poradit, jak najít smazané soubory.

Můžete použít program Restoration 3.2.14, který vám umožní vrátit smazané soubory z pevného disku zpět. Tento program navíc nevyžaduje žádnou instalaci. Stačí vybrat jednotku pevného disku a zobrazí se vám všechny smazané soubory, které můžete opětovně obnovit.

Další program, který lze použít je Recover Files 2.1. Data, která se jeví, jako že jsou smazaná, se prakticky nevymažou, jen nevíme, kde se na disku nacházejí. Fyzicky tam jsou a lze je obnovit. Díky programu Recover Files 2.1. tyto data dostanete zpět.

Může se však stát, že si prostě neporadíte a data z počítače nedostanete. V tomto případě, máte možnost oslovit firmy, které se tímto zabývají. Ty vám pomohou řešit tuto situaci a díky nim se také budete moci ke smazaným souborům vrátit.

Důležité je nepřepsat uvolněné místo jinými daty. Zjistíte-li, že jste si omylem něco smazali, jednejte okamžitě. Další možností, co můžete udělat je použít program Disk Investigator, který vám pomůže nejen obnovit smazané soubory, ale také najít operačním systémem dobře schované soubory.

Možností jak si v této situaci poradit je mnoho, proto nezoufejte a nevěste hlavu, pokud si něco omylem smažete. Šance, že se vám soubor opět vrátí, jsou poměrně velké. Zabere to však čas navíc, který nad tím musíte strávit. Dohledat se to však dá, takže zbytečně nezmatkujte a zachovejte si klidnou hlavu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *